RSS Feed

Mašine

Kuhinjski multipraktiki, mašine, roboti ali kakorkoli jih že imenujete so prisotni v naših kuhinjah že desetletja. Mnogi stojijo na pultih za okras in nabirajo prah. Spet drugi imajo poseben prostor v omari. Nekateri pa jih celo uporabljamo!

Nakup je definitivno investicija, saj boste za eno dobro mašino danes odšteli par sto eurov. Če ste že ponosen lastnik mašine nam zaupajte na kaj ste bili pozorni pri nakupu? In ali ste zadovoljni z nakupom?

 

Sama sem se odločila po enoletnem raziskovanju in celi študiji za Kenwood. Predvsem, zato, ker imajo desetletja dolgo tradicijo izdelovanja mašin in zelo dobro kakovost sodeč po komentarjih. Zdržijo menda desetletja in če jih ne bi nadomestile inovacije bi verjetno še več. Žal pa se zgodi, dap o 40 letih zastarele modele ne morete več popravljati oz niso kompatabilni z novimi modeli. Ampak, če bo moj zdržal 30 let bom več kot zadoboljna. Drugi factor je bila jakost motorja. Nihče drugi ne izdeluje tako močne mašine. Kupila sem 1400 W. Ker ni hujšega kot to, da to sredi mešanja pregori!!!!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: